Polonya Lublin Yaşam Bilimleri Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim dalından Kardiyoloji uzmanı Dr. Karolina Wrześniewska’yı fakültemizde ağırladırk

Erasmus+ Personel Hareketliliği Programı kapsamında Polonya Lublin Yaşam Bilimleri Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim dalından Kardiyoloji uzmanı Dr. Karolina Wrześniewska’yı fakültemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Dr. Wrześniewska, öğrencilerimize Kedi ve Köpeklerde yaygın görülen ‘’Kongenital ve EdinselKalp Hastalıkları’’ konusunda sunum yaparak, uzmanlık alanında kıymetli deneyimlerini paylaşmıştır. Bunun yanı sıra, öğrencilerimizle birlikte sohbet ederek hem derslerle ilgili hem de Polonya'daki veteriner fakültesine dair soruları yanıtlamıştır.
Kendisine değerli katkıları ve ayırdığı zaman için teşekkür ederiz. Bu iş birliği, uluslararası perspektifler sunma ve akademik mükemmeliyet anlayışımızı geliştirme yolunda hem üniversitemize hem de fakültemize önemli katkılar sağlamıştır

Son Güncelleme : 07.10.2024 09:33 Okunma Sayısı : 35